Profil Perusahaan

Ningbo Héjo Patalina Anyar Bahan Co., Ltd. aya di "The rekrutmen Program Global Para ahli" taman Industrial di Yuyao, Propinsi Zhejiang. Parusahaan urang geus husus dina ngamekarkeun jeung ngahasilkeun jeung ngajual teh turf jieunan ramah lingkungan tur-kinerja tinggi ku bubuka hiji set pinuh pakakas produksi jeung prosés manufaktur jeung téhnologi paling canggih ti Jepang.
Produk urang anu loba dipaké dina Emas Rush, tempat Profesional olahraga, kabugaran Public, hirup Imah, fasilitas umum jsb .. Urang bisa nyadiakeun pamaké rupa pikeun produk jeung jasa kualitas pangluhurna.

adfadf

Kusabab Januari 2016, link Héjo geus ditulis tur nyatakeun 15 patén-patén penemuan jeung 9 patén-patén modél utiliti ogé 2 patén-patén katempo. 26 patén-patén geus katampa sarta 2 patén-patén modél utiliti geus otorisasi.
TIM 截图 20170802092502

 

 


WhatsApp Online Chat !