• kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.

    Baca selengkapnya →
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu

    Baca selengkapnya →
  • pabrik

    pabrik

    produk urang anu loba dipaké dina Emas Rush, tempat Profesional olahraga, kabugaran Public, hirup Imah, fasilitas umum jsb ...

    Baca selengkapnya →

Produk Artikel

Ningbo Héjo Patalina Anyar Bahan Co., Ltd. aya di "The rekrutmen Program Global Para ahli" taman Industrial di Yuyao, Propinsi Zhejiang. parusahaan urang geus husus dina ngamekarkeun jeung ngahasilkeun jeung ngajual teh turf jieunan ramah lingkungan tur-kinerja tinggi ku bubuka hiji set pinuh pakakas produksi jeung prosés manufaktur jeung téhnologi paling canggih ti Jepang.

produk urang anu loba dipaké dina Emas Rush, tempat Profesional olahraga, kabugaran Public, hirup Imah, fasilitas umum jsb .. Urang bisa nyadiakeun pamaké rupa pikeun produk jeung jasa kualitas pangluhurna.

Maca deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !